Vragen of meer informatie?
0184 634 893

Over ons

WIE ZIJN WIJ

In 2010 is Acero partners in verspanen opgericht door Aart groeneveld en door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van uiteenlopende producten. Binnen Acero werken wij met een enthousiast team dat bestaat uit vijf mensen. Door de jaren heen heeft Acero een uitstekende reputatie opgebouwd, niet alleen in de regio maar in geheel Nederland.

Acero is een bedrijf dat zich specialiseert in CNC draaien en CNC frezen, waardoor wij een hoge kwaliteit en precisie van onze producten kunnen garanderen. Dit komt doordat wij beschikking hebben over de meest moderne en geavanceerde CNC-draaibanken en CNC-freesmachines. Hierdoor kunnen wij een groot aantal verschillende soorten materialen berwerken en complexe onderdelen produceren met een hoge nauwkeurigheid.

ONZE KERNWAARDEN

Het is voor ons vanzelfsprekend om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij door mee te denken met onze klanten. Bij al onze werkzaamheden staat de klant centraal. Een van de sterke punten van Acero is het meedenken met de klant zodat wij in staat zijn zo snel mogelijk kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden.

Het team van Acero staat voor "afspraak is afspraak" zo streven wij er naar uw producten altijd netjes op tijd af te leveren zodat projecten op tijd afgerond kunnen worden.

ONS TEAM

Het team van Acero is een enthousiast en jong team. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en is gespecialiseerd in draaien en/of frezen. Door het topteam van Acero zijn we met elkaar in staat om aan de wensen van klanten te voldoen. Zo werken wij met elkaar samen om ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt.

Geen uitdaging
is ons te gek!
Jouw tevredenheid is voor ons goud waard. Daarom bieden we je altijd een 100% tevredenheidsgarantie bij je opdracht aan. Ben je niet helemaal tevreden? Dan lossen we het op!
Vraag direct een offerte aan
aart uitdaging
Website ontwikkeling: Jambo Media
chevron-right